Excursii în Delta Dunării

Experiențe de neuitat!


Iti doresti sa ramai cu amintiri placute dintr-o excursie in Delta Dunarii ?
De peste 10 ani navigam in Delta Dunarii si am reusit sa punem in pachete turistice locuri de vis pe care ti le vom arata. Pentru ca stim cat de importanta este o experienta culinara din Delta, am reusit sa selectam localurile unde mancarea este traditionala ( facuta de bucatari nascuti si crescuti in Delta Dunarii ).


Cu ce te vom plimba prin Delta?

In sectiunea Barci a site-ului nostru vei vedea o galerie foto cu barcile pe care le avem in dotare. Scaune de piele si prelata pentru a fi protejat de soarele puternic de afara. Barcile pe care le folosim sunt facute special pentru a reusi sa ajungem in locuri unde vaporasele nu pot naviga, asta constituie un avantaj pentru ca alaturi de noi vei vedea locuri superbe cu flora si fauna unica.

Nu suntem singurii, dar iti garantam satisfactia unei excursii de vis.

Ne poti apela oricand la numarul de telefon :
0746622544
pentru mai multe detalii.

Sună acum!

Vizualizează clipul de mai jos, și citeste mesajele pe care le-am primit de la clientii nostri pentru a sti de ce sa ne alegi pe noi.

Dă play pentru a vedea o parte din aventurile noastre!
Excursii in Delta Dunarii disponibile

Ti-am pregatit mai jos traseele de excursii de o zi pe care le practicam. Avem disponibile excursii de o zi cu durata de la 2.5 ore la 10 ore. Impreuna cu familia ta vei trai clipe de neuitat alaturi de echipa noastra si vei vedea locuri care iti vor ramane in amintire. Alege excursia care te intereseaza si contacteaza-ne pentru o oferta de pret.

Încă nu te-ai decis?

Ia legătura cu noi și lasă-ne să îți povestim despre șansa pe care o ai pentru a cunoaște sanctuarul Deltei Dunării.

Sună Acum: +40 746 622 544