Organizam zilnic excursii în Delta Dunării

Acceptam plata cu tichete de vacanta


+40 746 622 544
Oferim informatii 24/24
Excursii in Delta Dunarii disponibile

Excursie Colonia de pasari

120 Lei
149 Lei
2-3 ore
Traseu
Vom porni din Tulcea – Canal 36 – Canal Trofilca – Canal Sireasa – Lac Cotete – Lac Carasul – Lac Purcelu – Canal Sireasa de Nord si dupa ce am parcurs tot traseul de vom intoarce catre Tulcea
Descriere
Pornim din portul Tulcea, la mai putin de 5 minute de mers pe Dunare intram pe Canalul 36 “portile deltei Dunarii din zona Tulcea “ canalul este de aproximativ 10 m latime si bogat in flora, aici putem vedea si o parte din fauna cum ar fi egrete mici si mari , cormorani si stracul cenusiu intram pe canalul Trofilca un canal de aproximativ 4 m latime, deseori putem vedea pescarusi albastri cat si alte specii de pasari, intram in zona Sireasa de nord unde avem Lacul cu Cotete aici putem vedea nuferi galbeni si albi dar si diferite specii de pasari lebede , starcul galben, starcul cenușiu , vulturul codalb ,cormorani mici si mari , lopatari , buhai de balta , si uneori chiar si pelicani, returul se face pe Canalul 36 .

Tulcea - Mila 23

170 Lei
199 Lei
4-5 ore
Traseu
Tulcea – Canal 36 – Canal Sontea Veche – Lac Mesteru – Lac Nebunu – Zona Cot Candura – Lac Baclanesti – Lac Furtuna – Canal Vacaru – Lac Vacaru – Lac Lighianca -Dunarea Veche – sat Mila 23 vizitarea localitati sau putem servi un pranz pescaresc la localnici retur – Dunarea Veche – Sontea Veche – Canal s22 – Brat Sulina – sat Maliuc – Sat Partizani – bifurcatia Bratelor Sulina cu bratul SF. Gheorge – Tulcea
Descriere
Pornim din portul Tulcea la mai putin de 5 minute de mers pe Dunare intram pe Canalul 36 “portile deltei Dunarii din zona Tulcea “. Canalul este de aproximativ 10 m latime si bogat in flora, aici putem vedea si o parte din fauna cum ar fi egrete mici si mari , cormorani si stracul cenusiu, intram pe canalul Sontea Veche ajungem in zona platformei la scaunele unde se afla o coliba de pescari. Urmeaza Lacul Nebunu, traversam lacul Baclanesti si Lacul Fortuna, lacuri cu o suprafata mare si deseori in aceste lacuri putem vedea pelicani , lebede dar si alte specii de pasari. Intram pe canalul Vacaru unde avem o zona bogata in nuferi albi si galbeni dar si o zona cu mult stuf si papura. Ajunsi in localitatea Mila 23 oprim unde puteti opta pentru servirea unui pranz traditional pescaresc servit la localnici fiind autorizate ca puncte gastronomice sau puteti vizita localitatea plina de traditie, casele rusilor lipoveni avand o arhitectura deosebita . Returul se face pe Canalul S22 si Bratul Sulina .
Optional
pranz pescaresc 70 lei/pers , pranz servit la localnici include Bors de peste ,peste prajit , mamaligura,mujdei ,un pahar de vin ,apa , cafea
pretul de 70 lei pers se achita la localnici nu este inclus in pretul excursiei

Tulcea - Mila 23 - Letea - Sulina

249 Lei
289 Lei
9-10 ore
Traseu
Tulcea – Canal36 – Canal Sontea Veche – lac Mesteru – lac Nebunu – zona Cot Candura – lac Baclanesti – lac Furtuna – Canal Vacaru – lac Vacaru – lac Lighianca – Dunarea Veche – sat Mila 23 – pauza 30 min vizitarea satului – Canal Eracle – Canal Bracliva – lac Radacinos – lac Trei Iezere – Canal  Miazazi – lac Miazazi – lacul Matita – Canal Suez – lac Merhei – Canal Sidor – Sat Letea – Canal Sidor – Canal Barbosu – Canal Cardon – golful Musura – Insula k [ insula pasarilor] – epava Turgut S – Gura de varsare a Dunarii in Marea Neagra ( daca avem noroc putem vedea delfini ) – farul nou – farul vechi – plaje la sulina 1,5-2 h sau vizitarea portului Sulina
retur Brat Sulina – loc Crisan – loc Gorgova – Loc Maliuc – Loc Partizani – bifurcatia bratelor SULINA Cu sf.Gheorghe -Tulcea
Descriere
Pornim din portul Tulcea la mai putin de 5 minute de mers pe Dunare intram pe canalul 36 “portile deltei Dunarii din zona Tulcea “ canalul este de aproximativ 10 m latime si bogat in flora, aici putem vedea si o parte din fauna cum ar fi egrete mici si mari , cormorani si stracul cenusiu, intram pe canalul sontea veche ajungem in zona platformei la scaunele unde se afla o coliba de pescari, urmeaza Lacul Nebunu traversam lacul Baclanesti si Lacul Fortuna lacuri cu o suprafata mare si deseori in aceste lacuri putem vedea pelicani , lebede dar si alte specii de pasari. Intram pe canalul Vacaru unde avem o zona bogata in nuferi albi si galbeni dar si o zona cu mult stuf si papura. Continuam pana in localitatea Mila23 unde avem prima oprire de aproximativ 30 min si unde puteti vizita localitatea plina de traditie, casele rusilor lipoveni, avand o arhitectura deosebita. Excursia continua pe canalul Eracle unde mai vizitam Lacul Radacinos , lacul Trei iezere , Lacul Miaza Zi , Lacul Matita si lacul Merhei dupa care intram pe canalul Sidor un canal deosebit, nisipul fin din malul stang si drept ne duce cu gandul la zonele exotice aici uneori putem vedea si caii salbatici . Ajunsi in localitatea Letea vom opri, unde puteti opta pentru servirea unui pranz traditional pescaresc servit la localnici, fiind autorizate ca puncte gastronomice. Puteti opta si pentru vizitarea paduri Letea, o padure unde se pot vedea stejari seculari, dunele de nisip, liane si cu putin noroc puteti vedea si caluti salbatici. Excursia continua pe canalul Barbosu un canal cu foarte multi nuferi, ajungem in golful Musura unde se simte deja briza mari, vizitam insula K denumita de localnici si insula pasarilor dar nu coboram din barca. Ajungem la epava Turgut S, aici Dunarea imbratiseaza Marea (Varsarea Dunarii in Marea Neagra) cu putin noroc putem vedea si delfini. Continuam excursia pe bratul Sulina unde avem farul nou si farul vechi. Ajunsi in zona plajei oprim 1,5h unde va puteti bucura de o baie in mare, Plaja Sulina fiind recunoscuta pentru nisipul sau fin, ori puteti vizita portul din Sulina si obiectivele turistice din zona returul se face pe bratul Sulina .
Optional
Meniu traditional pescaresc servit la localnici ce include: bors de peste, peste prajit cu mujdei, mamaliguta , vin ,apa si placinta de casa – 70 RON / Pers ( nu este inclus in pretul excursiei)
– Excursie vizitare “Padurea Letea” – 35 RON / Pers ( nu este inclus in pretul excursiei )
Parerile Clientilor

La început eram sceptici pentru că auzisem că sunt țânțari, că nu este curățenie și mâncarea nu ar fi tocmai bună, dar nu a fost deloc așa. Prânzul pescăresc este de neratat, iar plimbarea cu șalupa este cu adevărat relaxantă. Am rămas impresionată de fauna acvatică, de nuferi, pelicani și lebede. Recomand cu drag :D.

Andreea M

O vacanță de vis, totul a fost perfect, locația, personal amabil, mâncare bună, camere curate, ambarcațiuni sigure, e justificat fiecare leu cheltuit. Am mers în familie iar pentru cei mici a fost prima dată când au vizitat Delta. Cu siguranță vom mai reveni.

Cristian B.

Ne-am simțit foarte bine, am avut o șalupă modernă pusă la dispoziție pentru familia mea (5 persoane). Am făcut plimbări până la vărsarea în mare, ghidul a fost foarte documentat, de treabă și cu bun simț. Responsabilul cu restaurantul foarte drăguț, atent mereu ca noi să ne simțim bine. Recomand, aș reveni oricând cu plăcere.

Ionel Popescu

Iti doresti sa ramai cu amintiri placute dintr-o excursie in Delta Dunarii ?
De peste 10 ani navigam in Delta Dunarii si am reusit sa punem in pachete turistice locuri de vis pe care ti le vom arata. Pentru ca stim cat de importanta este o experienta culinara din Delta, am reusit sa selectam localurile unde mancarea este traditionala ( facuta de bucatari nascuti si crescuti in Delta Dunarii ).


Cu ce te vom plimba prin Delta?

In sectiunea Barci a site-ului nostru vei vedea o galerie foto cu barcile pe care le avem in dotare. Scaune de piele si prelata pentru a fi protejat de soarele puternic de afara. Barcile pe care le folosim sunt facute special pentru a reusi sa ajungem in locuri unde vaporasele nu pot naviga, asta constituie un avantaj pentru ca alaturi de noi vei vedea locuri superbe cu flora si fauna unica.

Nu suntem singurii, dar iti garantam satisfactia unei excursii de vis.

Ne poti apela oricand la numarul de telefon :
0746622544
pentru mai multe detalii.

Sună acum!

Vizualizează clipul de mai jos, și citeste mesajele pe care le-am primit de la clientii nostri pentru a sti de ce sa ne alegi pe noi.

Dă play pentru a vedea o parte din aventurile noastre!
Încă nu te-ai decis?

Ia legătura cu noi și lasă-ne să îți povestim despre șansa pe care o ai pentru a cunoaște sanctuarul Deltei Dunării.

Sună Acum: +40 746 622 544