Excursii in Delta Dunarii disponibile

Ti-am pregatit mai jos traseele de excursii de o zi pe care le practicam. Avem disponibile excursii de o zi cu durata de la 2.5 ore la 10 ore. Impreuna cu familia ta vei trai clipe de neuitat alaturi de echipa noastra si vei vedea locuri care iti vor ramane in amintire. Alege excursia care te intereseaza si contacteaza-ne pentru o oferta de pret.

Testimoniale

La început eram sceptici pentru că auzisem că sunt țânțari, că nu este curățenie și mâncarea nu ar fi tocmai bună, dar nu a fost deloc așa. Prânzul pescăresc este de neratat, iar plimbarea cu șalupa este cu adevărat relaxantă. Am rămas impresionată de fauna acvatică, de nuferi, pelicani și lebede. Recomand cu drag :D.

Andreea M

O vacanță de vis, totul a fost perfect, locația, personal amabil, mâncare bună, camere curate, ambarcațiuni sigure, e justificat fiecare leu cheltuit. Am mers în familie iar pentru cei mici a fost prima dată când au vizitat Delta. Cu siguranță vom mai reveni.

Cristian B.

Ne-am simțit foarte bine, am avut o șalupă modernă pusă la dispoziție pentru familia mea (5 persoane). Am făcut plimbări până la vărsarea în mare, ghidul a fost foarte documentat, de treabă și cu bun simț. Responsabilul cu restaurantul foarte drăguț, atent mereu ca noi să ne simțim bine. Recomand, aș reveni oricând cu plăcere.

Ionel Popescu
Încă nu te-ai decis?

Ia legătura cu noi și lasă-ne să îți povestim despre șansa pe care o ai pentru a cunoaște sanctuarul Deltei Dunării.

Sună Acum: +40 746 622 544